Maltipoo

Previous
Next

Pentu

Pentu

Terveys tarkastetty

Pentu on taristettu eläinlääkärissa ja hän on terve

Kahden rodun mix

Tunnettu kasvattaja

Rodun kuvaus

Maltipoo on kahden rodun, maltankoiran ja villakoiran, risteytys. Tällaisia risteymiä kasvatetaan erityisesti allergikoille ja perheille, jotka haluavat pienen lemmikin, joka ei irrota karvaa ja jonka kanssa on helppo matkustaa esimerkiksi lentokoneessa, koska se voidaan ottaa mukaan matkustamoon, pennun paino aikuisena on noin 5-6 kg riippuen onko kyseessä narttu tai uros. Niissä on ihanan pehmeä, silkkinen turkki, jonka voit kasvattaa pitkäksi tai leikata lyhyeksi. Niissä ei ole aluskarvaa, minkä vuoksi lemmikit sopivat allergikoille. Rotu on leikkisä, viehättävä ulkonäkö ja mukautuu perhe-elämän rytmiin. Kun istut sohvalla, hän makaa polvillasi, kun menet, hän tulee iloisesti mukaasi. Ne ovat rakastavia seurakoiria,  joiden vaaleanpunaisen turkin alla on kompakti runko, joka liikkuu pehmeällä ja rento askeleella. He voivat harjoitella Agilitya menestyksekkäästi omalla leikkisyydellä. Hänen ulkomuotonsa pysyy pentumäisenä kasvaessaan, ja hänellä on vastustamattomat kasvot suurilla, tummilla silmillään, musta nenä, joka viehättää tunteikkaimmatkin sydämet. He tulevat hyvin toimeen lasten kanssa ja ystävystyvät muiden lemmikkien kanssa. Heillä on EU-lääkäri, he ovat rokotettuja ja madotettuja. Jos olet kiinnostunut kauniista, pienestä ja hauskasta nelijalkaisesta lemmikistä, ota yhteyttä puh. +372 5543773.

 Uros ja narttu pennut
Kansainvälinen arvostettu kasvattaja

Miten toimia, että tämä pentu saapuisi mulle?

Pentujen hankintaprosessi

Ota yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää sekä pennusta tai sen hankintaprosessista. Odotamme pentujen hankkivan ihmisiä ja perheitä perusteellisen ja harkitun päätöksen jälkeen.

Kun olet valinnut suosikkisi, ota yhteyttä puh  numeroon kautta 0417116692,  keskustellakseen kaikista hankinnan yksityiskohdista. Jos päätös on tehty, sitten allekirjoitamme pennun hankkimista sopimuksen. Käsiraha on maksettava sopimuksen solmimisen jälkeen. Sovimme pennun saapumisen yksityiskohdista. Pennun toimintaa lemmikkieläin kuljetusyhtiö.

Yhteistyökumppanimme ovat lisensoituja lemmikkieläin kuljetusyrityksiä, jotka tekevät tämän parhaalla mahdollisella tavalla huolehtien pennuista. Odota lemmikkisi saapumista. Lemmikkisi luovutetaan loppulaskun maksamisen jälkeen.