Esthund M pentue / pitkäkarvainen

Previous
Next

Terveys tarkastetty

Pentu on taristettu eläinlääkärissa ja hän on terve

FCI Sukutaulu

Champion bloodline

Pentueen kuvaus

Hyviltä näyttelyssä menestyneiltä vanhemmilta Est Esthund Sun Diiva IGP1, AA/00 ja Matteo aus wattenschield IPO3, AA/00, Saksan Päänäyttelyn V11 2021. Pentujen kotiin siirtymisen aika heinäkuun alussa. Pentu on silloin sirutettu, saanut penturokotuksen ja matokuurit, on EU eläinpassi ja FCI rotutodistus. Pennut siatsee Virossa ja haettava itse kennelistä tai tuodaan satamaan omistajalle.
Saksanpaimenkoira on suosittu käyttö-, perhe- ja palveluskoira joka on helposti koulutettava, ne ovat sosiaalisia ja lapsirakkaita ja tulevat myös toimeen muiden kotieläinten kanssa. Saksanpaimenkoira on luonteeltaan uskollinen ja luotettava, minkä vuoksi se on myös suosittu koirarotu.
Saksanpaimenkoira on paras perhekoira, kuka oppii nopeasti on rohkea ja fiksu. Saksanpaimenkoiran omistajaksi sopii aktiivinen ja säännöllistä liikuntaa harrastava ihminen.
Lisätietoja saa soittamalla +3725143385 Saksanpaimenkoira on paras perhekoira, kuka opii nopeasti on rohkea ja fiksu. Koira tarvitse myös säännöllistä liikuntaa sekä toimintaa ympärilleen Saksanpaimenkoiran omistajaksi sopii aktiivjnen ja johdonmukainen ihminen.

Saksanpaimenkoira on suosittu käyttö-, perhe- ja palveluskoira joka on helposti koulutettava. Sopii elämään hyvin liikunnalliseen ja aktiiviseenperheseen. Ovat sosiaalisia ja lapsirakkaita ja tulevat myös toimeen muiden kotieläinten kanssa. Saksanpaimenkoira on luonteeltaan uskollinen ja luotettava, minkä vuoksi se on myös suosittu koirarotu.

Täyskasvuisen uroksen säkäkorkeus on 60-65 cm ja nartun 55-60 cm, paino noin 30-40 kg uroksilla ja täyskasvuisilla nartuilla noin 22-32 kg.

Miten toimia, että tämä pentu saapuisi mulle?

Pentujen hankintaprosessi

Ota yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää sekä pennusta tai sen hankintaprosessista. Odotamme pentujen hankkivan ihmisiä ja perheitä perusteellisen ja harkitun päätöksen jälkeen.

Kun olet valinnut suosikkisi, ota yhteyttä puh  numeroon kautta 00 372 5143385 kasvattajan kanssa,( suomi, englanti, viro)  keskustellakseen kaikista hankinnan yksityiskohdista. Jos päätös on tehty, sitten allekirjoitamme pennun hankkimista sopimuksen. Käsiraha on maksettava sopimuksen solmimisen jälkeen. Sovimme pennun saapumisen yksityiskohdista. Pennun toimintaa lemmikkieläin kuljetusyhtiö.

Yhteistyökumppanimme ovat lisensoituja lemmikkieläin kuljetusyrityksiä, jotka tekevät tämän parhaalla mahdollisella tavalla huolehtien pennuista. Odota lemmikkisi saapumista. Lemmikkisi luovutetaan loppulaskun maksamisen jälkeen.