Cavapoo

Previous
Next

Terveys tarkastetty

Pentu on taristettu eläinlääkärissa ja hän on terve.
Omistaja saa terveystodistuksen.

Sukutaulu

Champion bloodline

Isän sukutaulu

Äidin sukutaulu

Rodun kuvaus

Cavapoot ovat ystävällisiä, sosiaalisia, lempeitä ihmisiä ja muita eläimiä kohtaan ja ne rakastavat olla siellä missä ihminenkin. Cavapoo on loistava koira ensikertalaisille koiranomistajille, perheille, jotka etsivät ihastuttavaa leikkikaveria lapsille, tai vanhuksille kaveriksi. Cavapoon pennut ovat erityisen kauniita ja jäävät aikuisenakin pentumaisen näköisiksi isoine pyöreine tummmine silmineen. Cavapoon turkki on pitkä silkkinen kauniisti liikkuva. Cavapoo on pieni villakoira rotu, joka on kehitetty King Charles Spanielin ja kääpiövillakoiran risteytksenä. Rotua on kehitetty jotta saadaan ystävällinen seurakoira, mikä soveltuisi myös allergikoille. Tämä rotu on erityisen suosittu Englannissa ja Espanjassa. Aikuisena koiran korkeus on noin 32-35 cm ja paino noin 6- 8 kg. 

Pentu saapuu uuteen kotiin hän on sirutettu, täysin rokotettu, saanut matotukset. Hänellä on EU lääkepassi, missä kaikki tiedot kirjattu. Ymmärrämme hyvin, että pennun hankkiminen on vakava päätös ja sen takia, kun haluat puhua tarkemmin siitä asiasta, pyydämme soittamaan  puh + 358 417116692. 

Miten toimia, että tämä pentu saapuisi mulle?

Pentujen hankintaprosessi

Ota yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää sekä pennusta tai sen hankintaprosessista. Odotamme pentujen hankkivan ihmisiä ja perheitä perusteellisen ja harkitun päätöksen jälkeen.

Kun olet valinnut suosikkisi, ota yhteyttä puh  numeroon kautta 0417116692,  keskustellakseen kaikista hankinnan yksityiskohdista. Jos päätös on tehty, sitten allekirjoitamme pennun hankkimista sopimuksen. Käsiraha on maksettava sopimuksen solmimisen jälkeen. Sovimme pennun saapumisen yksityiskohdista. Pennun toimintaa lemmikkieläin kuljetusyhtiö.

Yhteistyökumppanimme ovat lisensoituja lemmikkieläin kuljetusyrityksiä, jotka tekevät tämän parhaalla mahdollisella tavalla huolehtien pennuista. Odota lemmikkisi saapumista. Lemmikkisi luovutetaan loppulaskun maksamisen jälkeen.

10 faktaa Cavapoo koirista:

1. Uusi disainrotu, ei ole FCI listattu

2. Ne voi olla monenlaisessa kossa

3. Kaipaa läheisyytä ja omistajan länsäoloa

4. On ystävaälliset toisille roduille

5. Rakastaa juosta ja pelata

6. Sopivat monenlaiseen ympäristöön

7. Sopeutuu hyvin lapsien kanssa, ei ole koskaan vihaisia lapsille.

8. Tarvisee päivittäistä liikuntaa

9. Niin kun joka rodulla, voi olla cavapoollakin omat sairaudet.

10. Tarvitsee kampaamista