American Cockerspanieli pennut

NARTTU PENTU

UROS PENTU

Terveys tarkastetty

Pentu on sirutettu, rokotettu, saanut matotukset. EU lääkepassi.

FCI Sukutaulu

Champion bloodline

Rodun kuvaus

Amerikkalainen cockerspanieli läheistä sukua englantilaiselle cockerspanielille; nämä kaksi rotua erosivat toisistaan 1900-luvulla johtuen erilaisista rotustandardeista Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Sanan cocker uskotaan yleisesti johtuvan niiden käytöstä metsäkukon metsästämiseen Englannissa, kun taas spanielin uskotaan olevan peräisin rodun alkuperästä Espanjassa.

Ensimmäinen cockerspanieli rekisteröitiin American Kennel Clubissa 1878 vuonna ja silloin tunnustetiin amerikkalainen cockerspanielin erilliseksi englantilaisesta tyypistä. American Cocker oli suosituin rotu Yhdysvalloissa 1940- ja 1950-luvuilla ja jälleen 1980-luvulla hallitessaan yhteensä 18 vuotta. He ovat myös voittaneet näyttelyn parhaan tittelin Westminster Kennel Club Dog Show -näyttelyssä neljä kertaa, parhaan näyttelyn tittelin Cruftsissa vuonna 2017, ja heidät on yhdistetty useaan otteeseen Yhdysvaltain presidenttiin, ja omistajat ovat muun muassa Richard Nixon. ja Harry S. Truman.

Sen selkeän muotoinen pää tekee siitä välittömästi tunnistettavan. Sillä on näyttelystandardin mukaisesti kasvatettuna hyvä työäly, todella kauniis ja pitkä heiluva karvapeite. Vaikka niitä voidaankin pitää myos trimmattuna ja aika lyhytkarvaisina. Luonteeltaan lempeä, niin kuin yleensä spanielit. Sopii hyvin kooltaan elämään perheen kanssa, vaikka asuntoon. Tarvitsee miedosti liikuntaa. On aktiivinen pallo ja leluleikeissä.

Miten toimia, että tämä pentu saapuisi mulle?

Pentujen hankintaprosessi

Ota yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää sekä pennusta tai sen hankintaprosessista. Odotamme pentujen hankkivan ihmisiä ja perheitä perusteellisen ja harkitun päätöksen jälkeen. Kun olet valinnut sopivan pennun, ota yhteyttä puh numeroon kautta 0417116692,  keskustellakseen kaikista hankinnan yksityiskohdista. Jos päätös on tehty, sitten allekirjoitamme pennun varaus sopimuksen. Käsiraha on maksettava sopimuksen solmimisen jälkeen. Sen maksamiseksi saat meiltä laskun. Sovimme pennun saapumisen yksityiskohdista. Pennun kuljettaa lemmikkieläin kuljetusyhtiö Helsinkiin. Pennun lopullisen maksun maksat, kun pentu on sulle saapunut. 

Yhteistyökumppanimme ovat lisensoituja lemmikkieläin kuljetusyrityksiä, jotka tekevät tämän parhaalla mahdollisella tavalla huolehtien pennuista. Odota lemmikkisi saapumista. Lemmikkisi saapuu maahan virallisella Traces matkapaperilla.